Gulvrenovering – Gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling

gulvrenovering
Gulvrenovering af parketgulv

Har du overtaget et ældre hus, eller gamle erhvervslokaler, vil en gulvrenovering være en investering, hvor du får allermest for de penge, der er afsat til renoveringen. En gulvrenovering i form af en gulvafslibning fjerner det øverste par millimeter af det slidt gamle, mørke og triste gulv, og så sker forvandlingen: Lige neden under den gamle overflade gemmer sig et helt nyt trælag, der faktisk bare venter på at komme frem i lyset og glæde med sit harmoniske udtryk.

Gulvrenovering klarer de gamle, mørke og slidte gulve

En gulvrenovering kan også bestå i at dit gulvfirma vurderer, at de gamle trægulve slet ikke kan reddes. En gulvafslibning er ikke nok – gulvene er simpelthen for medtagne af mange års slid og misligholdelse. Så er der ikke anden udvej end at lægge helt nye gulve, men selv dette koster ikke en formue set i forhold til, hvor meget fornyelse du får for pengene.

Gulvafslibning og gulvafhøvling

Ved gulvrenovering forskønnes og repareres det gamle trægulv. Der findes forskellige måder, hvor jeg vil nævne de mest gængse her:

Gulvafslibning
Gulvafhøvling
Gulvbehandling
Gulvlægning
Gulvrestaurering

Hvilken behandling der er nødvendigt i det enkelte og konkrete tilfælde afhænger af gulvets beskaffenhed.

Gulvfirmaet giver gerne et gratis tilbud

gulvrenovering af plankegulv
Gulvrenovering

Dit gulvfirma har mange års erfaring med alle slags gulve og kan rådgive dig gennem alle faser af processen. Og gulvfirmaet giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud, der fx omfatter hele arbejdet – inklusive at fjerne møblerne og sætte møblerne tilbage på de samme pladser, efter at gulvet er renoveret. Så alt du skal er at tage på arbejde om morgenen, og når du kommer hjem er alt det samme – undtaget gulvene, der nu er lyse, lækre og indbydende.
Trægulve er derfor en gylden mulighed for at renovere hjemmet eller kontoret med en lys og let atmosfære, der dokumenteret ikke afgiver ubehagelige fremmede stoffer og som samtidig er nem at holde ren og fri for allergifremkaldende partikler.

Læs mere her om: Gulvbehandling med lak