Gulvpleje

Gulvpleje bruges til at gøre trægulvet nydeligt og bevare en slidstærk overflade. Plankegulve eller parketgulve plejes forskelligt hvilket betinges af kvalitet og overfladebehandling. Den rigtige gulvpleje afpasses efter vedligeholdelsen og rengøringen i boligen.

Gulvpleje
Gulvpleje

Hvad er gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt ved trægulve og træ i privatboligen. Gulve af træ tilfører privatbgoligen noget helt særligt, i dagligstuen, gæsteværelset eller et administrationskontor i en forretning. Træ giver et touch af velbefindend, eksklusivitet og behagelighed på én gang. Ved at rengøre, pleje og vedligeholde et plankegulv godt, vil du have en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de helt rigtige plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af gulve af træ. Forkert anvendelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan herudover give problemer at efterlade plankegulve og parketgulve for vådt ved vask. uanset hvilken ny overflade parketgulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over lang tid. Kraftige rengøringsmidler på plankegulve eller parketgulve er unødvendigt.

Gulvpleje af lak, olie og lud bræddegulve?

Har du et ludbehandlet plankegulv bør det vaskes med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Lakerede gulve kan med fordel rengøres med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan vaskes med natursæbe eller oliepleje, der overordentlig enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvpleje og hvornår gulvrengøring?

Vi tilbyder vejledning om gulvvedligeholdelse, gulvrengøring samt gulvpleje Dersom privaten har et slidt og grimt parket eller plankegulv, kan det være fristende med en gulvsanering og udskiftning. Mange gange behøver du ikke at erstatte dit massive bræddegulv, men kan indskrænke sig til en afslibning. Håndværkeren har talrige former
for gulvrenovering, herunder høvling, gulvbehandling og gulvafslibning så dit gamle parketgulv eller plankegulv ændres til nyt. Vi benytter let slibning, gulvafslibning og fuldslibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver ofte det yndigste udfald. Her slibes træet helt, så efterbehandlingen påføres nyslebet træ. Herefter kan der påføres en ny efterbehandling med sæbe, lud, olie og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes parket eller plankegulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lak, olie, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til yderligere en behandling. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om rengøring, vedligeholdelse og afslibning og gulvpleje

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/