Gulvfirma – Alt gulvafslibning udføres til fast lav pris

Gulvfirma med mange års erfaring giver gode råd

gulvfirma gulvguide
gulvfirma gulvguide

Et gulvfirma kan nemt findes på internettet, så du får kontakt med et anerkendt og dygtigt gulvfirma med masser erfaring. Sørg for at få gulvfirmaet ud og se dine gulve i dit hjem eller i virksomheden, for kun sådan kan de sikre dig, at du får den bedste rådgivning fra gulvfirmaet.

Gulvfirmaet giver dig et uforbindende tilbud

Gulvfirmaet skal selvfølgelig også se dine gulve, så de kan give dig et godt tilbud på arbejdet med gulvrenoveringen og gulvafslibningen af dine trægulve. Skal eventuelle trapper i huset også have en gulvafslibning, så sørg for at få gulvfirmaet til at tage dette med i tilbuddet. Ligeledes skal tilbuddet afspejle, hvem der flytter møblerne, så gulvfirmaet kan komme til med maskinerne samt hvem der flytter møblerne på plads efter, at gulvet er renoveret og har får en gulvbehandling – fx i form af en lak.

Gulvbehandling med lak

Gulvguide.dk er specialist i lakering af trægulve samt de mange andre former for gulvbehandling, herunder:

  • Lakering
  • Ludbehandling
  • Oliebehandling
  • Voksbehandling

Og de forskellige behandlingstyper har sine fordele og ulemper afhængig hvordan du ønsker, at dine trægulve skal se ud samt hvor holdbare og slidstærke de behøver at være.

Gulvrenovering er en billig langtids-investering

Gulvrenovering er virkelig noget der betaler sig. Det kan lyde dyrt at får gulvene renoveret, men det er det langtfra. Som oftest kan du ikke få selv de billigste væg-til-væg tæpper for den pris en gulvrenovering koster, og samtidig er en gulvrenovering en investering, der holder i rigtig mange år. Efter mange års brug og slid kan gulvene sagtens tåle endnu en gulvafslibning – og én til etc.

Ved at benytte et professionelt gulvfirma, så vil dine gulves beskaffenhed blive checket inden en eventuel gulvafslibning

Trægulve afgiver ingen ubehagelige stoffer

Trægulve er et naturligt materiale, der er kendt og gennemprøvet og man ved med sikkerhed, at det naturlige træ ikke afgiver skadelige, fremmede stoffer til omgivelserne. Tilmed holder trægulve ikke på støv og allergifremkaldende stoffer og pollen, og et trægulv er nemt at holde rent. Det er bare at støvsuge med jævne mellemrum og en gang imellem skal gulvet have en aftørring med en fugtig sæbeklud.