Gulvbehandling med lak – Alt indenfor afslibning og gulvbehandling

 Gulvbehandling med lak

gulvbehandling 0001
gulvbehandling

Når du har fået helt nyt trægulv eller fået afslebet et eksisterende gammelt og efterhånden slidt gulv, så skal det selvfølgelig have en behandling af overfladen, så det er nemt at vedligeholde. En gulvbehandling med lak er blandt de foretrukne løsninger. Du kan vælge mellem mange slags lakker. Først bør gulvet dog have en ludbehandling, der er med til at sikre, at gulvet ikke bleges men fremstår lyst og lækkert i rigtig lang tid.

Ludbehandling og lak

Efter ludbehandlingen er det tid for en lakering og her kan du som sagt vælge mellem flere forskellige slags lakker. Der er vandbaserede lakker og der er lakker baseret på opløsningsmidler. Spørg dit gulvfirma, hvilken type der eger sig bedst til dine gulve. Du skal også vælge om du vil have en mat, halvblank eller blank lak – og her er det nok mest dig selv der ved, hvad der gør sig bedst hos dig. Det hvide og lyse trægulv er moderne og den populære White Wash effekt egner sig fortrinligt til danske boliger. Lyse vægge og lyse trægulve matcher perfekt til større rum og mindre værelser.  Der er forskellige muligheder, blandt andet:

  • Lud + hvid olie
  • Lud+ hvid lak
  • Lud + sæbe

Efter at gulvene har fået udført en gulvafslibning må træet forberedes til påføringen og indfarvningen med lud. Her anvendes en børste og en let polering med en polermaskine.

Lud tørrer normalt i løbet af 1 time hvorefter den efterfølgende overfladebehandling kan påføres

Gulvfirma med erfaring du kan udnytte

Et dygtigt gulvfirma er din garant for et smukt resultat af en gulrenovering, der starter med, at gulvene vurderes af gulvfirmaet for at de kan se kvaliteten af gulvene. Gulvfirmaet har erfaring fra gulvbehandlinger af alle slags gulv og trætyper, så du kan være sikker på at får en god vejledning i, hvad der passer bedst for dine trægulve.

Trægulve fra naturen til dit hjem

De færdige renoverede trægulve er en investering for livet, der holder i mange, mange år, når de bliver passet rigtigt. Trægulve er naturens eget materiale, hvor man er sikker på, at der afgives uønskede og dårlige stoffer til den luft som hele familien eller kontoret skal indånde dag efter dag. Trægulve er behagelige at gå på og trægulve er harmoniske at se på.