Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af professionelle specialister med praktisk viden indenfor forbedring af gulve. Behøver dit trægulv til en høvling? Så har vi løsningen med billig gulvafhøvling priser. Har du et bræddegulv med skævheder eller en besværlig gulvflade? Er en gulvafhøvling måden. Ved limrester eller anden beskadigelse, kan gulvafhøvling også være en metode.

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling

Hvornår benyttes en afhøvling?

Lim og spartelmasse kan også være dele som gør, at en høvling er muligt. Ligesom bølger og niveauforskelle i trægulvet er en en hård nød at knække. Her er det nødvendigt jævne gulvfladen med den store gulvhøvl. Afhøvling benyttes på massive gulve, hvor en gulvslibning ikke slår til, for eksempel ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Bølger
 • Lim
 • Gulvspartel
 • Dybe hakker
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Besværlig gulvlak

Hvad er høvling?

Afhøvling af bræddegulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor de lokale gulvfolk vil være dygtig eller dreven. Enhver manglende præcision kan give ødelæggelser af det massive trægulv eller niveuforskelle i dybden af træet. Gulvafhøvling stiller betydelige krav til fagmanden, idet den store gulvhøvlemaskine rigtig arbejder i dybden. Der afhøvles 1 – 4 millimeter af gulvoverfladen, som også kan være en mulighed ved meget grimme og ødelagte bræddegulve. Vi har ekspertisen, erfaringen og ved netop hvad man skal udføre. At høvle et massive gulv kræver varsomhed, og bør ikke udføres som hjemmegjort gulvafhøvling. Ifald afhøvlingen ikke eksekveres korrekt, kan det blive bekosteligt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til dit gulvarbejde. Hos os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvopfriskning og dag-til-dag udførelse.

Gulvafhøvling og gulvafslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil trægulvet fremstå ru. Derfor afsluttes der med en gulvafslibning, for at få den aller bedste overfladefinish før overfladebehandlingen iværksættes. Her kan træet påføres lud, voks, olie, lak eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende afslibning må være en såkaldt mellemslibning, grovslibning, let slibning og en finslibning. Hos os får du grundig rådgivning om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv opfriskes og gøres pænt?

Efter en gulvafhøvling, gulvslibning og behandling, bliver de fleste trægulve som nye påny. Du vil ikke kunne bemærke, at plankegulvet har været i stykker. Gulve må altid behandles godt og plejes, rengøres og vedligeholdes aller bedst. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den aller sidste alternativ. I forbindelse med vores arbejde med gulve får vi mange relevante spørgsmål om gulvbearbejdning, for eksempel:

 • Olie til høvling
 • Afhøvling hvor lang tid?
 • Gulvafhøvling tilbud
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Afhøvling anbefaling københavn
 • Let gulvafhøvling
 • Råd om høvling
 • Høvling pris m2

På vores hjemmeside vil vi forsøge at svare på disse og andre gulv spørgsmål. Hvis du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Ønsker du hjælp til afhøvling?

Din gulvfagmand vil altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er en nødvendighed. Såfremt dit gulv trænger, så kontakt os gerne og få et godt tilbud pris}. Såfremt du er i tvivl, kigger vi gerne forbi for en snak om og vurdering af dit massive gulv. Vi har billig høvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder i kongeriget. Vi glæder os til at opfriske og forny dit gamle plankegulv med en gulvafhøvling

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/