Et ny afslebet trægulv kan få sin skønhed tilbage med gulvafslibning

At blive bevidst leje af billig gulvafslibning priser sine styrker og svagheder som leder handler dog ikke kun om at kunne dyrke styrkerne mest slibning og ludbehandling. For personlig vækst handler jo også gør det selv gulvafhøvling at arbejde på at forbedre sig, der hvor man ikke er så god.

Et ny afslebet trægulv kan få sin skønhed tilbage
ny afslebet trægulv

• Polering
• Boning
• Slibning
• Høvling
• Pudsning

Derfor kan det at opnå indsigt i de svage sider også bruges som et godt fingerpeg om, hvor man har brug for at udvikle sig. Hvis noget går galt, og det er en medarbejders skyld, så skynder lederen sig at placere skylden synligt hos denne medarbejder.

Info om ny afslebet trægulv

Det er bare forbudt, den må lederen tage på sig, for lederen har ansvaret. Og så kan lederen altid bagefter på tomandshånd tale med medarbejderen om, hvordan det kan gøres bedre næste gang. Jeg har selv absorberet mange ting, og det er da hændt, at jeg har stået med så tilpas mange problemer, at jeg har tænkt: Hold da kæft, hvordan kommer jeg ud af det her? jeg kan bedst lide de situationer, hvor alt er planlagt, og jeg er velforberedt.

Info om gulvafslibning Århus

Men i de situationer, hvor det hele ryger på gulvet, har jeg opdaget, at jeg faktisk arbejder godt under pres. Og jeg har oplevet, at løsningen altid dukker op, også selvom det er kaotisk, jeg er presset og ikke umiddelbart kan se løsningen.

• Polering
• Pudsning
• Oliering
• Lakering
• Sæbning
• Voksning
• Ludning
• Bejsning

Erfaringen gør nok, at jeg er god til ikke at virke presset i pressede situationer. Med tiden og erfaringerne har jeg fået tillid til, at der altid findes en løsning at den nok skal vise sig. Den tillid skal man give sig selv som leder.

Afhøvling og lakering af parketgulve

Nu er jeg, som jeg er, og jeg er ikke speciel jeg møder nogle gange folk, der er meget ligesom mig, og som ser de samme løsninger på forskellige udfordringer. Det er som at se et andet billede af sig selv i spejlet, det er ofte ret skægt jeg kan huske en Øvelse for mange år siden, hvor jeg var chef for en bataljon. Inden øvelsen sad jeg i en weekend og skitserede en plan. Og da jeg møder op mandag morgen og kommer ind til min billig gulv afslibning af træ gulve, har han lavet en stort set identisk plan.

Afslibning og sæbebehandlingaf plankegulve

Der blev der fra min side skabt en utrolig tillid til denne dømmekraft, fordi han så tingene, som jeg gjorde. Og det var også en bekræftelse af, at min løsning var brugbar. Jeg har efterhånden så meget erfaring, at jeg ikke længere er usikker på de løsninger, jeg lægger frem, så derfor har jeg heller ikke længere brug for sådan en bekræftelse, det behov er jeg kommet ud over. Men derfor er det alligevel altid sjovt at opleve, når andre tænker og planlægger som en selv.ny afslebet