Dørtrin

Dørtrin betegnes også dørtærskler, fodspark, fodtrin, tærskler og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningselementer der findes i vores bolig. De er udsat for slitage og spark i langt større grad end hjemmets trægulv. Afslibning af dørtrin tilbydes af os, et solidt gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Dørtrin
Dørtrin

Hvor får jeg billig afslibning af dørtrin?

Når du har gulve af træ, bør enhver gulvopfriskning blive udført af vores gulvfirma. Godt nok er vores speciale gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores erfaring, ekspertiser og kompetencer virkelig kommer til sin rette. Ikke desto mindre spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til høvling af trægulve og store gulvarbejder. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, vil du få en god løsning med garanti.

løft din hjertenskær over dørtrinnet!

Det er en hedensk tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet efter vielsen. Her bydes bruden velkommen i hjemmet for parrets fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvad er et dørtrin?

Anbringelsen af dørtrin er til stadighed den værst sandsynlige og frembringer utallige knubs, stød og slid. Det betyder, at materialet mange gange er af en hårdt træ, som kan udstå den store belastning og ubeskyttethed. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så derved er mange dørtrin lavet i eg. I reglen vil bebeoelsens dørtrin få den samme overflade som de omkringliggende trægulve har. Dette skaber en æstetisk overflade og giver et rigtig flot udfald.

Dørtærskel og bundstykke?

Et dørtrin har diverse benævnelser, der flere gange benyttes tilfældigt. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavt trin i bunden af døråbningen, der i længde og bredde svare til underkanten af døren. Det har en støjdæmpende effekt og isolerer imod kulde og træk. Det giver en naturlig rumadskillelse, der kan være formålstjenlig ved vedligeholdelse, rengøring og pleje.

Hvorfor udføres dørtrin i egetræ og eg?

Som tidligere nævnt, kommer dørtrin for en absurd stor byrde. Dette gør dem ømfindtlige og kan nødvendiggøre flittigere gulvslibning end gulve og en slidstærk behandling. I utallige gulvopgaver lakeres trinnene skønt gulvet får en anden gulvovefladen som lud, olie, voks eller sæbe

Af hvilken grund er mange dørtrin runde?

Brug og mange års anvendelse af tærskler i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Dette opleves navnlig ved bløde træsorter som gran, fyr og lærk der har været anvendt i mange generationer. hule dørtrin kan i almindelighed slibes plane, men vi overværer hyppigt sager hvor en udskiftning er påkrævet.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Fodspark, bundkarme, dørtærskel og fodtrin er alle en del af selve karmen omkring døren. I nogle nye moderne hjem har trægulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, anvendes den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Dermed opnås et ekstremt solidt trin med god kvalitet.

Mester i forbedring af dørtrin

Vi er eksperter i gulvafsibning gulvbehandling samt afslibning af dørtrin, tærskler, bordplader, trappersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine gulvafslibning og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/