Alt om afslibning af forskellig trægulv. Hent viden om gulvafslibning.

I dette kapitel fortæller gulvmanden om sin enkle ledelses og leveregel: Har man altid for øje at behandle andre, som man gerne selv vil behandles, er grundlaget for den bedste interaktion med andre skabt. Som leder udlever gulvmanden denne grundregel i forhold til såvel ansatte som beboere og katten. Alt levende behandles med kærlighed og respekt. Dermed ikke være sagt, at jeg handler overilet.

forskellig trægulv. Hent viden om gulvafslibning.
forskellig trægulv

Viden om forskellig trægulv København

Jeg er nemlig meget bevidst om at overveje, hvilke konsekvenser mine handlinger vil aa. Handlinger har altid konsekvenser, og det har også konsekvenser ikke at handle. Det vigtige her er at gøre op, hvor store konsekvenserne er, og hvad de koster. Konsekvenserne af de handlinger, jeg tager spontant, er stort set gratis.

• Voksbehandling
• Bejdsning
• Lakbehandling
• Sæbebehandling
• Oliebehandling
• Ludbehandling
• Polishbehandling

Ellers tager jeg dem ikke spontant. Det duer bare ikke for mig at tage en spontan beslutning, hvis jeg for eksempel er rasende jeg er ikke dygtig nok til at tage de rigtige beslutninger, gør det selv gulvafhøvling jeg er gal.

Inspiration til gulvafslibning og gulvafhøvling

Det har jeg prøvet og er kommet galt af sted nogle gange. Så for mig og for mange andre er det en rigtig god ide lige at trække vejret og tænke sig om en ekstra gang, inden man beslutter noget eller reagerer, hvis man for eksempel er Vred. Vigtige beslutninger bør ikke tages, når man er i det røde felt.

• Bræddegulve
• Dørtrin
• Trapper
• Plankegulve
• Parketgulve
• Bordplader
Trægulve
• Lamelgulve

Men er man ikke det, så er der utrolig megen dynamik i at være spontan. En vision kommer ikke til live uden en handling, og en handling bør ikke udføres uden en vision. I hvert fald ikke hvis man taler om ledelse og at ville noget med sin ledelse og sin virksomhed.

Gulvslibning og lakering af plankegulve

Handling uden vision fører til, at man ender i et hamsterhjul man løber i ring og opnår ingen resultater. Og en vision uden handling er som en uforløst billig gulvafslibning af træ gulve. Jeg er god til momentum til at give en ide kraft og retning. Momentum blander visionen og handlingen, og det tilsammen udgør et utrolig stærkt ledelsesværktøj. Men sådan en forespørgsel kan som regel tages over telefonen. Så jeg ved hurtigt, om jeg skal handle eller ej. Jeg har med tiden fået mere mod til at handle på baggrund af min intuition.

Afhøvling og olibehandling af parketgulve

Intuitionen er en vigtig indikator for, om man skal handle eller ej. Hvis man trægulv pris gør det selv til intuitionen kan man nemlig spare tid på analysen og det giver jo mening for en utålmodig sjæl som mig. Det giver også mening i de situationer, hvor man bliver nødt til at rykke hurtigt på noget. Inden jeg omsætter en ide til handling, benytter jeg i dag måske ca. 30 procent intuition og 70 procent analyse og tankevirksomhed.